Actualitate, Featured

Alina Gorghiu o vrea pe Simona Gherge în PNL

Alina Gorghiu, șefa PNL a spus că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe ar face o figură frumoasă dacă ar dori să candideze pe listele partidului şi că ar vrea ca declaraţia să fie privită ca o invitaţie.

„Un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe listele PNL și va face o figură foarte frumoasă dacă și-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de tv. M-am uitat la omul care cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică. (…) Mi-ar plăcea, de exemplu, să o văd pe Simona Gherghe făcând politică. Pe parte socială, sunt absolut convinsă că ar fi unul din cei mai buni oameni. V-am dat două exemple de femei care îmi plac, de femei care pot confirma în politică, de femei la care eu nu mă uit ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potențialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aș vrea să considere intervenția ca o invitație, ca o provocare”, a spus Alina Gorghiu.

În replică, vedeta trustului Intact, Simona Gherghe, a spus că nu este interesată să intre în politică, dar îi poate ajuta pe cei care doresc să schimbe ceva. O eventuală decizie cu privire la intrarea într-un partid politic o va analiza doar peste câțiva ani.

„(…) Noi de câțiva ani am schimbat macazul la Acces Direct și ne ocupăm de aspecte sociale și am identificat niște probleme în legislație. Mie mi-ar plăcea să lucrez la un proiect și asta pot să o fac și fără să fiu neapărat în politică: să schimbăm un pic legea violenței domestice. Sunt o mulțime de lacune acolo. Mi-am dat seama că sunt niște verigi lipsă în această lege și cred că am identificat niște lucruri. Cred că aș putea să ajut pe cineva, de exemplu, din Parlament care își dorește să îmbunătățească legea asta”, a spus Simona Gherghe.

Denise Rifai ar putea da curs ofertei lansate de Alina Gorghiu

“O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam. :-)” a scris Denise Rifai pe Facebook.

În cele din urmă, Alina Gorghiu, preşedintele PNL, şi jurnalista Denise Rifai, de la Realitatea TV, s-au întâlnit duminică seara, “la o cafea”. Întrevederea vine la doar o zi după ce Gorghiu declara, la Antena 3, că jurnalista ar avea loc pe listele PNL pentru alegerile parlamentare.

“Şi a fost şi cafeaua cu Denise… Ştiu selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook, alături de două fotografii în care apare alături de Denise Rifai.