Actualitate, Featured

Alina Gorghiu îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu

Alina Gorghiu, copreședintele PNL îl atacă în termeni duri pe copreședintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Atacul vine la puțin timp după ce un lider ALDE a propus să se dea o lege pentru ca demnitarii să nu mai stea la cozi iar acum Gorghiu susține că ”Tăricenismul este un termen nou pentru tupeu”.

”Tăricenismul – un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii nu trebuie să aștepte la cozi. Sper că se aude și în supermarketuri! Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar ”tăricenii” sau aghiotanții lor, iar un angajat să le umple coșul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva să nici nu plătească ce au cumpărat.

Mi-e limpede că dacă ar fi după liderii ALDE, lista nu s-ar opri aici. Sigur mai au idei: demnitarii să nu aștepte culoarea verde la semafor (tot timpul se grăbesc), alocații mai mari pentru copiii lor (copiii lor sunt vitregiți, deoarece părinții se ocupă cu țara), statuie pentru fiecare parlamentar ALDE (trebuie să știe și generațiile viitoare că s-au sacrificat pentru neam), covor roşu când merg la film (ei sunt adevăratele staruri ale filmelor), paradă militară separată, de Ziua Națională (se știe că au rău de aglomerații) etc. Și-acum vă las pe voi să continuați lista”, scrie Alina Gorghiu.