Showbiz, Stiri

Alina Eremia, sexy alături de Dorian Popa

Enigma! Fac sau nu fac un cuplu, cei doi actori

Alina Dorian

Alina Eremia a lansat de curand piesa “In dreapta ta”, alaturi de Vescan, iar acum continua cu filmarile pentru serialul “O noua viata”, in care joaca alaturi de Dorian Popa.

Cei doi apar impreuna intr-o fotografie facuta pe platourile de filmare. Imbracata intr-o tinuta provocatoare, cu pantaloni din piele, scurti si un top care-i lasa la vedere abdomenul tonifiat, Alina Eremia s-a fotografiat alaturi de colegul sau de trupa, Dorian Popa, iar poza i-a pus pe jar pe fanii celor doi.

“Parca sunteti Bonnie si Clyde”, le-au transmis mai multi prieteni de pe Facebook.

Alina

Inca de la primele episoade ale serialului “Pariu cu viata”, fanii si-au dorit ca Alina Eremia si Dorian Popa sa fie impreuna si in realitate. Cei doi tineri actori au preferat, insa, sa se eschiveze de fiecare data cand erau intrebati despre relatia dintre ei.

“Gandeste-te ca suntem de trei ani impreuna. Dupa trei ani impreuna putem sa ne jucam, cred ca putem si sa spunem ca suntem impreuna, ca nimeni nu mai stie. Suntem sau nu suntem…”, a spus Dorian, in vreme ce partenera lui s-a grabit sa il completeze: “E una dintre cele mai lungi relatii ale noastre. Oricum e o enigma pentru toata lumea. N-am avea de ce sa mintim fanii si daca ar fi asa inseamna ca suntem foarte buni la asta”.