Featured, Showbiz

Alina Eremia, pe masa de operatie. Iată ce a păţit vedeta

Alina Eremia a fost operată de urgenţă la nas după ce a ajuns la spital cu un caz grav de deviaţie de sept. Surse din clinică au afirmat că o amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului şi a inimii.

Alina Eremia a ajuns la o clinică privată luni, 6 ianuarie, însoţită de iubitul ei, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale care nu mai putea fi amânată deoarece deviaţia de sept a artistei se agravase, potrivit unor surse citate de presa mondenă.

„A venit la spital cu un caz grav de deviaţie de sept, cu obstrucţionare nazală şi inflamaţia mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenţie chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului şi a inimii“, au explicat surse din interiorul clinicii.

Se pare că, de câţiva ani, cântăreaţa nu putea să mai respire prin nara dreaptă şi era dependentă de picăturile nazale, iar în ultima perioadă nu se putea odihni noaptea din cauza faptului că nu respira corect. Mai mult, dependenţa de picăturile nazale o făcea să nu poată urca pe scenă fără tratament. Problemele Alinei Eremia au apărut încă din copilărie. Când avea 8 ani, aceasta avea probleme cu respiraţia, dar a refuzat mereu să le trateze chirurgical, deşi cei mai mulţi medici îi recomandau asta.

De atunci, Alina a trebuit să înveţe cum să cânte corect şi cum să elimine aerul pentru a nu-şi pune viaţa în pericol. Mesajul transmis de Alina Eremia după intervenţia chirurgicală la nas Miercuri, 8 ianuarie, Alina Eremia le-a spus fanilor, prin intermediul unui mesaj video transmis pe Facebook, că operaţia a decurs bine şi le-a mulţumit pentru grijă. „Vă mulţumesc mult pentru grija voastră, pentru mesaje.

Am vrut să vă spun personal că sunt OK, că operaţia de deviaţie de sept a decurs bine, a fost una reuşită. Deşi am amânat-o foarte mult timp, pentru că trebuia să o fac de acum câţiva ani, ajunsesem în stadiul în care trebuia să iau măsuri, am folosit picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani şi lucrurile se agravau pentru că deja ele nu îşi mai făceau efectul, ceea ce avea ca rezultate nopţi nedormite, migrene“, a spus Alina Eremia.