Alina Eremia
Actualitate

Alina Eremia a fost implicată într-un accident rutier: „Am fost acostată de altă mașină…”

Alina Eremia a fost implicată într-un accident rutier, după ce o altă mașină a lovit-o în timp ce staționa. Vedeta le-a povestit fanilor cum s-a petrecut incidentul care a luat-o prin surprindere pe artistă. Din fericire, accidentul nu a fost grav, fără victime.

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta în vârstă de 29 de ani a avut parte de un eveniment neplăcut în timp ce se afla la volan. Cântăreața a fost implicată într-un accident rutier.

Alina Eremia

Alina Eremia a avut parte de un eveniment neplăcut în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Artista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. În cursul zilei de ieri, mașina artistei a fost lovită de un alt autovehicul.

Alina Eremia a fost implicată într-un accident rutier

Alina Eremia postează deseori imagini cu ea pe rețelele de socializare pentru a le arăta internauților tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta și-a surprinsf fanii după ce le-a povestit că a fost implicată într-un accident rutier.

Alina Eremia se afla la volanul mașinii sale, când un alt autovehicul a acostat-o, în timp ce staționa. Din fericire, artista nu a pățit nimic. „Fix când am închis acest story, am fost puțin acostată de altă mașină. Eu parcată fiind’, a scris aceasta alături de filmulețul postat pe Instagram.

Alina Eremia: „Mă enervează când unii șoferi sunt cu mintea în altă parte”

 Eremia este pasionată de mașini și încă de mică și-a dorit să ia permisul de conducere. Când a împlinit vârsta majoratului, artista a vrut să facă școala de șoferi. În urmă cu ceva timp, Alina Eremia a dezvăluit că o enervează cel mai mult la șoferi, atunci când se află în trafic. Vedeta petrece mult timp în mașină și mereu este grăbită să ajungă undeva. Iar șoferii care nu sunt atenți sau merg pe ambele benzi o enervează foarte tare pe Alina Eremia.

„Fiind tot timpul contratimp, de cele mai multe ori apăs destul de mult pedala de accelerație și mă enervează când unii șoferi sunt cu mintea în altă parte și merg pe ambele benzi, adorm la semafor sau nu semnalizează și virează brusc.’, a declarat cântăreața.

Alina Eremia s-a luptat cu depresia

Alina s-a numărat printre vedetele din România care s-au confruntat cu depresia. Artista a devenit cunoscută după apariția serialului Pariu cu viața, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Alina Eremia a dezvăluit că a suferit de depresie.

„A fost un moment cam acum trei ani, când aș fi vrut să iau o pauză. Și nu pentru că nu îmi mai doream, ci pentru că eram într-un punct la nivel personal, în care am nevoie să trec într-o altă etapă.Ieșea din discuție să renunț la muzică, dar voiam să mă redescopăr. Cel mai important este să ai tăria aia de caracter, să faci lucrurile dificile’, a declarat Eremia.

blank