Showbiz, Stiri

Alina Enache, muza sportivilor

De peste cinci ani frumoasa Alina Enache încântă privirile sexului puternic prin aparițiile sale deosebit de atrăgătoare în diferite publicații.

 

Alina EnacheAceasta trăiește o poveste de dragoste alături de fostul dinamovist, Cristi Irimia. Despre Alina Enache s-a scris și că ar fi avut o idilă cu pugilistul Lucian Bute.

Alina 

Însă iubirea cu Cristi Irimia nu a fost una calmă, cei doi trecând şi prin despărţiri. Încă din 2007, problemele de cuplu interminabile dintre Alina si Cristi au culminat cu intalnirile amoroase dintre tanara si campionul Bute.

 Alina 1

Neintelegerile dintre cei doi au aparut cu multa vreme in urma, din pricina geloziei nemasurate, venita atat din partea jucatorului, cat si din partea jumatatii sale, si, mai apoi, din cauza distantei pricinuita in momentul acela de transferul fotbalistului la Dinamo Kiev. Odată reintors in tara, se astepta ca apele sa se limpezeasca, insa, Alina a fost tentata de ceva “nou”. Dupa mai multe insistente, tanara a acceptat sa iasa la o cafea la bratul pugilistului Lucian Bute, fara ca iubitul ei oficial sa stie.

 Alina 2

Probabil a cautat un umar pe care sa planga din cauza nefericirii pe care o traieste alaturi de Cristi, insa adevaratul motiv al intalnirii pe ascuns, numai ei il stiu. Alina a negat cu tarie o posibila legatura amoroasa cu Lucian. “Suntem simplii prieteni. Am mers la o cafea cu Lucian, Rudel Obreja si iubita acestuia, dar nimic mai mult”, a marturisit bruneta. Nici Bute nu a vrut sa comenteze foarte mult despre acest subiect.

Alina 3

Dar pana la urma lucrurile dintre Alina si Cristi s-au linistit. “Nu pot sa spun ca suntem ca la inceput, dar poate fi un pas mare. Noi doi ne iubim, dar s-au intamplat prea multe intre noi si din acel motiv s-a racit relatia”, a conchis tanara.

Alina 4

Intre timp, Lucian Bute s-a insurat,  iar acum Cristi Irimia joaca la FC Voluntari, practic acasa, şi Alina are de ce sa fie fericita.