Showbiz

Alina, declarație de dragoste pentru Valentin, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor! Ce a făcut de ziua lui?

Alina și Valentin sunt în culmea fericirii. În urmă cu câteva zile, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 a adus pe lume un băiețel.

”Cel mai frumos cadou” pentru aniversarea lui de naștere, așa descrie Valentin sosirea pe lume a rodului iubirii lor.

Alina, declarație de dragoste pentru Valentin, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor. Ce a făcut de ziua soțului

La aniversarea zilei de naștere a Alinei, Valentin afla că va deveni tătic. Acum, după ce a născut, Alina a postat un videoclip cu toate momentele frumoase pe care le-au trăit de atunci.

Fostul concurent de la Mireasa sezonul 5 a distribuit clipul pe contul lui de Facebook.

”Cel mai frumos cadou. Mulțumesc, iubita mea”, a scris Valentin. Videoclipul emoționant conține mai multe momente frumoase din viața lor: cel în care află că va fi tătic, clipe în care sărută burtica de graviduță și prețioasele primele minute în care își ține copilul în brațe.

A fost făcut special de Alina pentru a marca aniversarea soțului ei. Dincolo de imagini, materialul video conține și un mesaj emoționant.

În comentarii, Alina i-a lăsat un mesaj siropos, cu motivele pentru care îl iubește pe soțul său și tatăl băiețelului ei.

”Te iubesc pentru o mie de motive

Ca ești harnic ,

ca ești frumos ,

ca ești deștept ,

ca ai grijă de mine

Etc etc etc ….

Dar acum aceste motive mi se par banale, pentru ca acum adevăratul motiv pentru care te iubesc este ca mi-ai arătat ca iubirea noastră infinită, nu a mai încăput în 2 inimi și mi-ai mai adus una. Ești minunat. La mulți ani”, a scris și Alina.

blank