Showbiz

Alina Borcea spune tot despre divorţul de Cristi Borcea!

Alina Borcea dorește să pună capăt speculațiilor din presă și spune că încp nu au început demersurile separării dar să mai avem puţină răbdare până luna viitoare.

Deși a plecat în America de câteva luni şi ar urma să se întoarcă în ţară luna viitoare, Alina este la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Mai mult aceasta a ținut să spună că inclusiv ceea ce a spus avocata lor nu este adevărat.
“Tot o minciună este şi asta. Adevărul este că eu sunt la Miami cu copiii, că sunt soţia lui Cristi Borcea, că nu a băgat nimeni actele de divorţ. Presa ne tot divorţează de doi ani, noi suntem căsătoriţi din 2011 şi mă numesc Alina Borcea. Avocata a spus că în iunie divorţăm. Nu a înaintat nimeni divorţul până în prezent. Mai aveţi puţină răbdare până luna viitoare.” a mărturisit Alina.
Alina Borcea spune că apartamentul din America în valoare de 3 milioane de euro îi aparţine şi ei. “Apartamentul a fost cumpărat de Cristi şi de mine. Niciodată Cristi nu ar putea să-şi lase copiii în stradă, el îşi iubeşte copiii enorm şi pentru ei face orice”, a mai spus Alina.