Showbiz, Stiri

Alina Borcea, ipostaza în care a fost surprinsă în timp ce Cristi Borcea este la închisoare

Cristi Borcea a avut, de-a lungul timpului, mai multe afaceri, multe dintre ele au rămas în picioare şi acum, chiar dacă el este în puşcărie. A lăsat-o pe Alina, soţia lui să se ocupe îndeaproape de ştrandurile din Capitală, pe care le administrează de ani de zile!

Cristi Borcea face afaceri şi din puşcărie, dar nu singur, ci ajutat de soţia Alina, care veghează şi se asigură că lucrurile funcţionează ca şi până acum. Aşa că, bine antrenată şi cu notiţele pe hârtie, doamna Borcea se împarte între casă, copil şi afacerile soţului, mai exact cele două ştranduri, în care fostul acţionar dinamovist a investit mii de euro, încă din 2008, scrie Spynews.ro.

Este vorba de ştrandul Moghioroş, actualmente Complexul Magic, din Drumul Taberei şi fostul Ciurel, actualul Dâmboviţa, din Crângaşi.

Şi pentru că sezonul estival bate la uşă, Alina stă mai mult pe şantier, decât acasă, asigurându-se că muncitorii fac tot ce trebuie pentru ca lucrările să fie gata în timp util. O zi în Crângaşi, o zi în Drumul Taberei.