Showbiz, Stiri

Alina, amanta lui Nila, spune adevarul despre sarcina!

Alina, iubita cu care se presupune ca Nila ar fi inselat-o pe Cruduta, a transmis un mesaj prin care a vrut sa faca lumina in tot acest scandal. Femeia sustine ca nu a crezut ca Mihai Costea mai avea o relatie cu Daniela.

61571294

Chiar daca informatia despre sarcina Alinei a venit chiar din cercul familiei sale, blondina a negat ca ar fi insarcinata si a atacat-o voalat pe Cruduta, spunand ca atata timp cat Nila a cautat-o, inseamna ca nu era multumit de ce are acasa.

“Sunt o femeie de 28 de ani fara responsabilitati, nu sunt si nici nu am fost casatorita. Nu mi se pare un subiect bun, deact pentru cei care vor sa revina in televiziune. Atunci cand un barbat e disponibil sa stea cu tine si sa iti raspunda la un telefon oricand nu e un barbat cu o relatie stabila sau e nemultumit de ce are acasa. Mai intai dama de companie, apoi insarcinata! Nu sunt insarcinata! Iar viata mea ma priveste doar pe mine! Le cer iertare parintilor mei pentru hartuire!”, a fost mesajul facut public pentru o emisiune TV.