Alin Petrache
Actualitate, Featured

Alin Petrache, șeful Federației Române de Rugby, implicat într-un grav accident rutier, în București

Un accident s-a produs în apropiere de Piaţa Presei Libere, în care au fost implicate trei maşini printre care şi cea în care se afla Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby. Un Ferrari, cu numere de Suceava, și un Mitsubishi, cu numere de Ilfov, au fost implicate în accident. Potrivit informațiilor de la fața locului, Alin Petrache a fost victima accidentului, după coliziunea dintre cele două mașini.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 70 de ani care se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, iar in momentul in care a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a efectuat virajul la stânga și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani care se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Str. Jiului catre Piața Presei.

În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autovehicul, condus de Alin Petrache, șeful Federației Române de Rugby, care se afla oprit la semafor pe Str. Parcului, primul autovehicul răsturnându-se pe plafon.

Potrivit cancan.ro, Petrache i-a scos din mașini pe șoferii accidentați, din Ferrari și din Mitsubishi, pentru ca apoi medicii de la Ambulanța sosită repede să le acorde îngrijiri medicale de specialitate. Accidentul a avut loc pe strada Poligrafiei, în dreptul clădirii de birouri a lui George Copos.

”În jurul orei 21:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei, în care au fost implicate 3 autovehicule.