La aproape un an după ce s-a despărțit de fostul iepuraș Playboy, Alin Cocoș și noua lui iubită au anunțat vestea cea mare printre apropiați, și-anume că vor deveni părinți.

Alin Cocoș s-a despărțit de Gina Pistol în primăvara anului trecut și s-a întors la o iubire mai veche, Monica Orlanda. Chiar dacă au mai fost împreună, se pare că de data asta cei doi au știut ce vor de la viață, așa că la niciun an de când au reluat relația, iată că Alin Cocoș a făcut anunțul cel mare în randul familiei: va deveni tătic! Mai interesant de atât este că și tatăl său, Dorin Cocoș, va trece prin aceeași experiență, chiar mai repede decât el, anunță cancan.ro. Iubita afaceristului va naște în curând. Astfel, tatăl și fiul vor deveni părinți în paralel.

Cu siguranță această veste o va surprinde și pe Gina Pistol, care și-a dorit să devină mamă în timpul relației cu Alin Cocoș, dar și-a dat seama mai târziu că nu este bărbatul potrivit.

Citeste si...
Brigitte viseaza la nemurire!

”Îmi doresc să fac copil cu un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu o să fim împreună pentru totdeauna. Vreau să ştiu că pot conta pe el. Eu las de la mine foarte mult. Eu nu mai cer bărbatului să se schimbe. Sunt o femeie liberă, o femeie care ştie ce vrea, care ştie ce nu vrea, care poate face o drumeţie mâine şi să doarmă în cort. Cred că de data aceasta este o ruptură definitivă. Alin este un băiat foarte mişto, dar din păcate nu este ceea ce îmi doresc eu. Vreau un bărbat care să ştie să ofere libertate. Eu sunt un spirit liber şi îmi doresc pe cineva care să fie ca mine. Sunt şi de casă, aceasta este problema mea”, a declarat Gina Pistol în cadrul unei emisiuni TV.