Life, Stiri

Alimentele care luptă împotriva semnelor îmbătrânirii

Hrana sănătoasă este la îndemâna tuturor

7-alimente-care-lupta-impotriva-semnelor-imbatranirii

Știai că fântâna tinereții se poate găsi în bucătăria ta? Aceste alimente anti- îmbătrânire reduc ridurile, mențin pielea fină și chiar mai mult de atât.

Mango – Mango conține vitaminile A și C. Împreună duc la luminarea tenului și la o piele mai catifelată.

Mască pentru o piele mai fină: un mango curățat și tăiat felii se pisează într-un blender, apoi se adaugă un albuş de ou. Amestecă până devine tare. Aplică cu vârfurile degetelor pe față și gât folisnd mișcări ascendente. Menține pe piele timp de 15 minute, apoi clătește cu apă. Aplică apoi puțină loțiune de față.

Roșiile – Protejează-te de soare cu ajutorul roșiilor. Roșiile coapte, precum cele pe care poți să le găsești în supe și ciorbe de roșii instant, au cel mai înalt nivel de licopen, un pigment natural ce blochează razele solare.

Castraveți – O bună nutriție duce la o piele radiantă, sănătoasă. Este recomandat să începi ziua cu un suc calmant verde. Verdeața ajută la curățarea sistemul limfatic, care dezumflă tenul tău. Într-un blender, combină următoarele ingrediente: o cană ananas feliat, ½ castravete, ½ măr verde.

Căpșunile – Zdrobește 3 căpșune și aplică-le pe față pentru 10 minute, apoi clăteşte. Ajută la exfoliere pielii cu delicatețe, în timp ce vitamina C face pielea mai luminoasă.

Ardeiul roșu – Ardeii păstrează pielea netedă și catifelată. Ronțăie ardei roșii proaspeți pentru a obține un ten frumos. Sunt plini de vitamina C, ce dă strălucire tenului tău și îl protejează împotriva uscării.

Portocalele roșii – Portocalele roșii conțin radicali ce opresc îmbătrânirea. Expunerea la poluare, soare și țigări îți pot afecta pielea. Bucură-te de un fruct bogat în anti oxidanți ce îți ajută pielea să se apere.

Murele – Murele previn lăsarea pielii. Flavonoidele, care ajută la consolidarea țesutului pielii, și vitamina C, stimulatoare de colagen, fac ca murele să fie tratamentul perfect pentru a te ajuta să îți menții fermitatea pielii.