Ştii că sunt bune pentru sănătate, dar nu şi că ele stimulează libidoul

miere124

Despre multe dintre aceste alimente stii ca sunt extrem de bune pentru a te mentine sanatos. In niciun caz nu te-ai fi asteptat de la aceste alimente sa-ti sporeasca libidoul. Si, tousi, o fac. Iata aceste alimente afrodisiace la care nu te-ai fi gandit.

Mierea – Dulce si lipicioasa, mierea este o sursa excelenta de bor, un mineral care ajuta la metabolizarea estrogenului. Mai mult, studii recente au dezvaluit faptul ca borul ajuta si la cresterea nivelului de testosteron, hormon care duce la sporirea dorintei sexuale atat la femei, cat si la barbati. Mai mult, testosteronul este stimulat si de complexul de vitamine B, precum si de alte enzime si nutrienti pe care ii contine “banala” miere.

Usturoiul – Nu te-ai fi asteptat ca usturoiul sa fie afrodisiac. Cu atat mai mult cu cat sunt persoane care nu-l recomanda inainte de a face sex, mai ales din cauza mirosului sau patrunzator. Cu toate acestea, usturoiul contine din plin alicina, o substanta care ajuta la cresterea fluxului sangvin.

Smochinele – Inca din antichitate se spune despre smochine ca sunt afrodisiace. Poate si datorita formei lor asemanatoare cu organele genitale feminine. Se spune ca smochinele erau fructele preferate ale Cleopatrei, iar grecii antici le considerau fructele pasiunii si ale fertilitatii.

Busuiocul – Mirosul si aroma de busuioc sunt considerate afrodisiace. Mai mult, busuiocul ajuta inima sa pompeze mai bine sangele. Ar putea fi adevarat, din moment ce italienii sunt considerati cei mai romantici barbati.