International, Stiri

Alicia Keys a pozat dezbrăcată, cu semnul păcii pe burtica de gravidă

Cântăreața în vârstă de 33 de ani, care va naște un băiețel în decembrie, a găsit cel mai bun mod pentru a promova o campanie în scopuri caritabile.

725714l.jpgts1411411454

Artista americană, care va naşte în decembrie al doilea copil al său, a publicat în weekend, pe contul de pe platforma Instagram, o fotografie nud a sa, cu semnul păcii pictat pe abdomen, pentru a atrage atenţia asupra unei campanii caritabile.

Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, a apărut în fotografie cu semnul păcii, un cerc cu trei linii în interior, inventat în anii 1960-1970 de mişcarea hippie, pictat pe abdomenul proeminent de gravidă, pentru a atrage atenţia asupra campaniei #WeAreHere (“Suntem aici”, n.r.), mişcare caritabilă în care este implicată, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

#WeAreHere are ca scop atragerea de fonduri şi suscitarea interesului cât mai multor persoane referitor la problemele din lume, de la cauze sociale, protecţia copiilor, refugiaţi în urma războaielor, traficul de persoane la foamete şi ajutorarea sinistraţilor în urma calamităţilor naturale.

Keys a donat un milion de dolari care vor ajunge la organizaţii precum All Out, CARE, Equal Justice Initiative, the Future Project, Girl Rising, Keep a Child Alive, Moms Rising, Oxfam, the Trevor Project, the Trayvon Martin Foundation şi War Child şi şi-a îndemant fanii să contribuie folosind site-ul mişcării.

Alicia Keys este însărcinată în șase luni. Ea va aduce pe lume un băiețel

Vedeta americană a creat imaginea publicată sâmbătă pentru a exprima ideea că oamenii ar trebui să fie preocupaţi de lumea în care îşi vor naşte copiii şi că toţi oamenii ar trebui să încerce să o îmbunătăţească.

Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, “Songs In A Minor”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional.

Cântăreața a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu – 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards, notează Mediafax. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează “Girl on Fire” şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.