Alexia Eram
Showbiz

Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate”. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

De curând, Alexia Eram a anunțat, în mediul online, că și-a cumpărat mașina visurilor ei. Creatoarea de conținut a ținut să precizeze că nu a primit niciun ajutor financiar de la părinții ei, Andreea Esca și Alexandre Eram, căci este pe picioarele ei de câțiva ani buni. Iată cum arată și cât costă noua mașină a Alexiei Eram!

În vara anului trecut, Alexia Eram anunța că a luat permisul, după ce a picat examenul auto de două ori. Pentru a-și exersa abilitățile de condus, tânăra și-a achiziționat, la acea vreme, o mașină mai ieftină, ținând să precizeze că va face o achiziție importantă atunci când se va acomoda cu traficul din București. De curând, în mediul online, fiica Andreei Esca a anunțat că și-a cumpărat singură mașina visurilor ei și a publicat mai multe fotografii cu autoturismul.

Alexia Eram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a cumpărat o nouă mașină

Alexia Eram a devenit posesoarea unui BMW M240i, autoturism al cărui preț pornește de la 58.000 de euro. În mediul online, creatoarea de conținut a publicat câteva imagini cu noua achiziție, ținând să precizeze că nu a fost ajutată financiar de părinții ei.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-ma așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la costum tuning! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!’, a scris iubita lui Mario Fresh pe Instagram.

Ce surse de venit are Alexia Eram

În vârstă de 22 de ani, Alexia Eram este creatoare de conținut și câștigă bani din campaniile online. Dincolo de asta, lucrează la revista mamei sale, iar acum este concurentă în emisiunea „America Express – Drumul Soarelui’. În 2021, tânăra și-a achiziționat prima locuință, un apartament în valoare de 200.000 de euro, situat într-o zonă bună a Capitalei.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc.

Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai’, a declarat tânăra, în cadrul unui podcast.

blank