Alexia Eram
Showbiz

Alexia Eram, îngenuncheată de durere. Fiica Andreei Esca a anunțat decesul unei persoane dragi

Alexia Eram și-a surprins fanii cu anunțul făcut în urmă cu puțin timp. Vizibil afectată, celebra influenceriță a dezvăluit că o persoană care îi era extrem de apropiată a trecut la cele veșnice.

Alexia Eram trece prin momente dificile. Fiica Andreei Esca le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că a pierdut o persoană extrem de apropiată. Influencerița a precizat că un prieten alături de care și-a petrecut copilăria a murit subit.

Alexia Eram, afectată de moartea unui prieten apropiat

Alexia Eram este în doliu după ce una dintre persoanele dragi din anturajul ei s-a stins. Vedeta a făcut această mărturisire în fața fanilor de pe Instagram.

Tânărul care purta numele Nico, este persoana alături de care fiica Andreei Esca și-a petrecut copilăria. Influencerița a mărturisit că are numai amintiri plăcute alături de regretatul ei prieten.

Vizibil afectată de această pierdere Alexia Eram a păstrat însă o notă de discreție. Fiica vedetei știrilor PROTV nu a dezvăluit însă care a fost cauza decesului tânărului. Aceasta s-a rezumat însă la a publica o fotografie alături de prietenul ei din copilărie.. Alături de imagine, fiica Andreei Esca a scris și un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un prieten și un om minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria. Your «Bidule» forever.”, a scris fiica Andreei Esca pe rețelele de socializare.

Alexia Eram, afectată de moartea unui prieten apropiat

Alexia Eram

Sursa: Instagram

Influencerița se bucură de o viață desprinsă din reviste

Alexia Eram pare se ducă o viață perfectă în prezent. Postările online ale influenceriței reflectă succesul pe care aceasta a reușit să-l atingă. Fiica Andreei Esca nu are succes doar pe plan profesional ci și personal. Aceasta se implică în mod constant în numeroase proiecte de imagine care îi aduc încasări substanțiale. Astfel că, după ce și-a achiziționat un apartament de lux din Capitală, Alexia a dat din nou lovitura.

Vedeta a devenit proprietara unui bolid cu mulți cai putere. În plus, viața ei amoroasă pare să meargă ca pe roate. Fiica Andreei Esca și iubitul ei, Mario Fresh sunt mai fericiți ca niciodată.

blank