Featured, Politic

Alexandru Cumpănaşu și-a inființat partid. Pâna acum are 25000 de membri

Alexandru Cumpănaşu, candidat la alegerile prezidenţiale, a anunţat înfiinţarea Mişcării Forţa România, o structură civică ce va lua forma unui partid la începutul anului viitor, a precizat acesta pentru MEDIAFAX.

Doctrina formaţiunii va fi una de „centru-naţională”, are 1.700 de filiale la nivel naţional cu un număr de 600 de filiale în diaspora, a precizat Cumpănaşu, care a mai subliniat că mişcarea numără 25.000 de membri.

Potrivit acestuia, Mişcarea Forţa România va lua forma unui partid în luna ianuarie 2020.

Conform programului, formaţiunea condusă de către unchiul Alexandrei Măceşanu se va axa pe lupta împotriva abuzurilor statului, promovează digitalizarea administraţiei publice, militează pentru înfinţarea Jandarmeriei Şcolare şi pentru introducerea transportului pentru copiii din mediul rural şi vrea recuperarea datoriilor pe care statul le are de încasat din spaţiul extern.

În total, sunt 50 de puncte care ating domeniile social, politic, administrativ, economic, financiar şi militar. Candidatul independent Alexandru Cumpănaşu a conceput mesajul „România fără clanuri” pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă.