Actorul va fi celebrat de Fuego în emisiunea sa de la TVR 2!
Featured, Showbiz

Alexandru Arșinel, cu dor de Stela Popescu! Actorul va fi celebrat de Fuego în emisiunea sa de la TVR 2!

Munca asiduă, perseverența și visele mărețe dau roade. Asta se aplică și în cazul echipei “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în frunte cu Paul Surugiu-Fuego. Aceștia cred cu încăpățânare că dorința lor de-a face divertisment de calitate, cu bun simț și decență și promovarea lucrurilor frumoase și a valorilor, este benefică. Iar asta le-a adus, acum, o nominalizare importantă la Premiile TV MANIA 2020, la categoria “CEA MAI BUNĂ EMISIUNE DE DIVERTISMENT”. E o performanță, după cinci sezoane, pe o piață comercială!

Paul Surugiu-Fuego, gazda dumneavoastră, vine cu dragostea sa pentru frumos și face ca fiecare moment să fie de neuitat. Astfel, duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, Fuego are o nouă celebrare de zile mari, pentru cei peste 60 de ani de carieră ai unuia dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, un simbol incontestabil al umorului, un om de ispravă și-o flacără care arde puternic, în continuare, pentru artă și pentru înalt – ALEXANDRU ARȘINEL. Maestrul va avea parte de bucurii și de oameni dragi care vor veni să-I fie aproape și să depene amintiri alături de el. Se va emoționa, își va aduce aminte de anii de început și de momentele alături de Stela Popescu, de familia sa minunată și de toate acele clipe în care-a strălucit, bucurând românii.
Actorul va fi celebrat de Fuego în emisiunea sa de la TVR 2!

Maestrul a pregătit mai multe daruri muzicale, genuri muzicale diferite, făcând show la vârsta lui, ca nimeni altul. Emoționant va fi și momentul artistic dedicate limbii române, realizat împreună cu Fuego. Printre cei care vin să-l felicite se numără cei pe care i-a descoperit cumva și ajutat în carieră, actorii Teatrului de Revistă, Nae Alexandru și Cristi Simion. Frumoasa Sanda Ladoși aduce un omagiu Stelei Popescu, ne povestește de turneele și spectacolele avute cu maestrul și face un duet de zile mari alături de Paul Surugiu! Momente spumoase ne oferă și moldoveanca Mioara Velicu, bună prietenă de ani de zile a lui Alexandru Arșinel, care ne va cânta în mai multe limbi, va spune bancuri, se va emoționa și desigur, ne va purta în lumea cântecului popular moldovenesc
Actorul va fi celebrat de Fuego în emisiunea sa de la TVR 2!
Așadar, o sărbătoare de zile mari! Mai mult decât atât, la începutul emisiunii, doamna doctor oftalmolog Monica Pop vine să ne povestească despre importanța tratării ochilor, despre profesia de medic și despre sacrificiile prin care un doctor trece în cariera sa! Iosif Ciunterei, direct de pe coclaurile lui, ne prezintă o lecție de autenticitate despre mulsul vacilor! Ne sunt alături și băieții de la Supermarket, care au un dar musical, dar și baletul condus de Florin Mariș! Nu ratați!
blank blank

blank
blank