Showbiz, Stiri

Alexandra Stan, în stare de şoc! Fostul impresar, Marcel Prodan, a scăpat de urmărirea penală

Veste tristă pentru Alexandra Stan. Procurorii au decis, până la urmă, neînceperea urmăririi penale faţă de Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit al blondei, pe care l-a acuzat că a bătut-o până a băgat-o în spital în vara anului trecut.

636x281_stan-prodan

În hotărârea definitivă, instanţa “respinge ca nefondată plângerea formulată de petenta Stan Alexandra-Ioana, menţine soluţiile dispuse prin ordonanţa atacată şi obligă petenta la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”. În concluzie, Marcel Prodan a fost găsit nevinovat pentru acuzaţiile de vătămare corporală. Mai mult, Alexandra Stan va trebui să scoată bani din buzunar pentru cheltuielile judiciare.

Marcel Prodan susţine că Alexandra Stan e cea care a început bătaia dintre ei şi că motivul adevărat nu avea nici pe departe legătură cu banii pentru concerte, cum spunea ea. “Urmare a unor certuri care n-au avut nicio legătură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam, şi mi-a tras de volan, spunându-mi că «mai bine ne sinucidem». Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident!”,  a declarat Marcel Prodan, citat de ziarulring.ro.