Showbiz, Stiri

Alexandra Stan şi-a retras plângerea penală, dar procurorii continuă cercetările

Bătăuşul Marcel Prodan nu scapă de dosarul penal

61369361

Chipul desfigurat de fostul impresar a şocat în vară o ţară întreagă, însă Alexandra Stan s-a mulţumit să depună plângere doar pentru şantaj împotriva lui Marcel Prodan. Acum se zvoneşte că artista şi-ar fi retras şi această reclamaţie. Numai că gestul ei nu l-ar ajuta cu nimic pe pârât, care nu va scăpa de dosarul penal.

Alexandra

La jumătatea lunii iunie, Alexandra Stan şi Marcel Prodan, cândva iubiţi, s-au bătut parte în parte, numai că ea s-a ales cu faţa tumefiată şi plină de vânătăi. A fost salvată la timp din maşina impresarului ei, devenit brusc foarte violent, de către un echipaj de la Rutieră. Stupoare însă, deşi a încasat-o la greu, solista, al cărei nume face furori şi peste graniţă cu hiturile sale, printre care şi “Million”, nu a depus plângere la Poliţie. Însă, prin avocatul său, blonda a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa pentru şantaj. Alexandra Stan îl acuza pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul, fără a susţine, cu un certificat medico-legal şi cu declaraţii mai ferme, agresiunea. Vedeta nu a precizat suma pe care o are de primit, însă se pare că avea dreptul la 20% din banii încasaţi pentru fiecare concert.

În cele din urmă, dosarul a fost trimis la DNA Constanţa, pentru că era vorba despre un prejudiciu mai mare de 10.000 de euro. Tot aici se află şi acum în lucru, deşi se zvoneşte că Alexandra şi-ar fi retras plângerea. “Nu pot confirma dacă a fost sau nu retrasă plângerea, dosarul e încă în lucru. Cercetările continuă oricum, chiar dacă nu mai există plângerea părţii vătămate”, a declarat Sorin Constantinescu, şeful DNA Constanţa.