Alexandra Stan
Actualitate, Featured

Alexandra Stan, noi detalii incredibile despre divorţ, la doar câteva luni de la cununie

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, însă după numai cinci luni cei doi au dat semne că s-au despărțit, iar acum artista a confirmat tristul deznodământ.

Alexandra Stan și-a surprins fanii atunci când s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, bărbatul alături de care a crezut că-și va petrece tot restul vieții.

În mod șocant, la doar două luni de la nuntă, solista și partenerul ei au decis să pună capăt căsătoriei. Fanii bănuiau de mult timp că Alexandra și Emanuel nu mai sunt împreună, iar recent chiar vedeta a fost cea care a confirmat divorțul, în emisiunea prezentată de Dani Oțil.

Mariajul dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-a dovedit a fi o hotărâre luată în grabă, căci artista și partenerul ei și-au spus adio la puțin timp după ce au făcut cununia civilă.

Chiar dacă au dat de înțeles în mediul online că nu mai formează o familie, abia acum cântăreața a decis să rupă tăcerea și să confirme divorțul atunci când a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”
„Dani Oțil: -Cum e măritată?

Alexandra Stan: -Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.

Dani Oțil: -Când?

Alexandra Stan: -S-au întâmplat multe.

Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii. Nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată.”, a fost discuția purtată de Alexandra Stan și Dani Oțil, surprins la rândul său de afirmațiile artistei.

Alexandra Stan le-a dezvăluit fanilor MAREA SUFERINŢĂ. Din păcate, nu mai este nimic de făcut!
Alexandra Stan le-a dezvăluit fanilor MAREA SUFERINŢĂ. Alexandra Stan și-a anunţat fanii că s-a despărțit de soțul ei, Emanuel-Petre Necatu, la doar trei luni de la cununia civilă Despre acest divorț apăruseră mai multe zvonuri, dar acum artista a confirmat separarea.

Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu au fost cununați civil, în lina iulie, chiar de Elena Lasconi, fosta jurnalistă care a devenit primărița orașului Câmpulung-Muscel. Între cei doi a fost o poveste de dragoste foarte puternică din moment ce au decis atât de repede să facă pasul cel mare. Din păcate pentru ei, flacăra iubirii s-a stins la fel de fulgerător.

Despărțirea a fost confirmată de interpreta hitului Mr. Saxobeat pe Instagram, în cadrul unui dialog cu fanii ei. La un moment dat, unul dintre ei a întrebat-o dacă a divorțat. Răspunsul a venit prompt: Alexandra Stan a arătat că nu mai poartă inelul de logodnă!

Fanii Alexandrei Stan au remarcat că pozele cu Emanuel-Petre Necatu au dispărut de pe reţelele sociale ale artistei, iar curiozitatea lor a fost spulberată recent. „Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist. Timp de două, trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală și de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul „Te iubesc!” și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, spunea Alexandra imediat după căsătorie.