Showbiz, Stiri

Alexandra Stan a „evadat” în America şi îşi face de cap!

Arată tot! Uite ce mişcări erotice a oferit din balconul apartamentului din L.A.!

61433310

Stabilita de cateva zile in State, unde pregateste un nou proiect muzical, Alexandra Stan socheaza printr-un filmulet exhibitionist postat chiar de ea pe o retea de socializare. Romanca sare ca o apucata si, fara nicio urma de rusine, lasa totul la vedere.

61433315

Alexandra Stan pare sa fi trecut peste scandalul de asta vara, cand a fost rupta cu bataia de impresarul si iubitul ei, Marcel Prodan. Cîntăreaţa noastra a fugit zilele trecute in SUA, unde pregateste un nou album, si si-a inchiriat deja un apartament in Los Angeles, unde va locui pana la sfarsitul anului.

61433311

Iar ceea ce s-a intamplat intr-una din zilele trecute pe balconul apartamentului frumoasei noastre compatrioate este de-a dreptul socant.

61433314

Imbracata intr-o rochita foarte scurta de culoare alba, Alexandra a pus in scena un show exhibitionist de-a dreptul fabulos, sarind dintr-o parte in alta si aratand in fata camerei toate cele.

Situatia este cu atat mai surprinzatoare cu cat, dupa cum bine stim, artista de 24 de ani este una dintre cele mai cuminti cantarete de la noi, rare fiind situatiile cand sfioasa Alexandra s-a lasat fotografiata in ipostaze sexy sau erotice.

61433316

In aceste conditii, care sa fie oare ratiunea acestei schimbari bruste si, mai ales, de ce natura se fie oare motivul euforiei: profesionala, sentimentala sau de alt gen?!…

blank