Alexandra Stan
Showbiz

Alexandra Stan, dezvăluiri despre viața personală. De ce nu se grăbește artista să își găsească un partener

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața a avut mai multe eșecuri în viața sentimentală. Ea a divorțat, în urmă cu aproape doi ani, la doar câteva luni de la nuntă.

Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, a făcut mai multe dezvăluiri privind viața ei amoroasă. Celebra cântăreața a divorțat de Emanuel Necatu în anul 2021 la doar câteva luni de la nunta. Artista susține că nu are un iubit în acest moment în ciuda faptului că există zvonuri că ar avea o relație cu portarul echipei de fotbal Fenerbahce, Turcia. Este vorba de Altay Bayındır.

Alexandra a mărturisit că pentru ea nu contează banii într-o relație și că niciodată nu a pus preț pe acest lucru când și-a ales partenerii. „Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva pentru bani. Am fost cu cineva care avea mai mulți bani ca mine, dar nu asta a contat atunci. Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru că are bani”, a declarat artista.

Alexandra Stan nu vrea să căsătorească

Cântăreața a mărturisit că își dorește ca după ce o să împlinească vârsta de 35 de ani să își întemeieze o familie, dar până atunci se va ocupa în continuare de cariera sa. Alexandra Stan a explicat că nu este atât de important să te căsătorești, ci să găsești o persoană cu care vrei cu adevărat să formezi un cuplu. Artista a spus și ce contează cel mai mult pentru ea într-o relație.

„Trag tare că să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea. Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este mai important să găsești pe cineva cu care să fii. Adică e mai greu să ai o familie decât să te măriți”, a declarat Alexandra Stan în timpul emisiunii „Duet cu Alexandra Ungureanu” de la Kanal D2.

blank