Alexandra Stan
Showbiz

Alexandra Stan, despre tipul de bărbat pe care îl preferă. Ce calități trebuie să aibă viitorul pretendent

Celebra cântăreața Alexandra Stan și-a pierdut încrederea în bărbați după episodul violent cu impresarul Marcel Prodan. Totuși, artista a depășit momentul și a dezvălui cum ar trebui să fie bărbatul ideal.

Deși nu duce lipsă de faimă, cântăreață Alexandra Stan suferă la capitolul dragoste. Vedeta a mărturisit recent că îi este foarte greu să-și găsească un partener. După despărțirea cu scandal de impresarul Marcel Prodan, artista și-a pierdut încrederea în bărbați.

Bărbatul ideal pentru Alexandra Stan

După episodul violent cu Marcel Prodan, pentru Alexandra Stan a urmat un mariaj, dar care s-a terminat repede cu un divorț și implicit o nouă traumă pentru celebra cântăreață. În ultima perioadă în presa mondenă au circulat zvonuri cum că frumoasa artistă ar fi fost cuplată cu fotbalistul George Pușcaș sau cu jucătorul turc Altay Bayindi.

Zvonuri pe care artista le-a demontat repede. Atacantul naționalei nu a căutat-o niciodată. Întâmplarea a făcut că cei doi să fie surprinși împreună în cadrul unei întâlniri de conjunctură cu mai multe cunoștințe comune.

„Nu am fost niciodată cu fotbalul, nu am nicio treabă. Oamenii cu care petrec eu timp sunt din echipa mea. Pușcaș nu m-a căutat niciodată. Am ieșit o singură data în vară cu el, cu mai mulți prieteni, într-o conjunctură ca amici. Eu sunt cu treaba mea, el cu a lui. Eu nu-s focusată pe așa ceva”, a explicat cântăreața.

x

Pușcaș nu m-a căutat niciodată

Cât despre posibila relație cu Altay Bayindi, Alexandra Stan a mărturisit că îl urmărește pe Instagram și nimic mai mult. „Și el e pe treaba lui, s-a mutat în Anglia. Acum joacă la Manchester”, a completat Alexandra.

Cât despre o nouă relație, artista nu urmărește în mod expres un partener, dar este deschisă în acest sens. Doar că viitorul pretendent trebuie să treacă prin mai multe probe pentru a o cuceri. Mai ales că frumoasa cântăreață reclamă faptul că bărbații o vâd mai mult ca pe un trofeu.

„Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”, a adăugat celebra artista pentru Cancan.

Alexadra S. vorbește despre bărbatul ideal

Alexandra Stan

Alexandra Stan: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

Așadar, viitorul pretend nu trebuie să fie superficial și în nici într-un caz gelos sau manipulator. Sinceritatea este principala calitatea care ar trebui să definească un bărbat, cel puțin în accepțiunea cântăreței.

„În primul rând să fie sincer, să nu fie superficial. Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa.

E important să-ți dai seama din prima dacă un bărbat încearcă să te manipuleze. E și stresul ăsta prin care treci. E important să-ți dai seama din prima că dacă un bărbat e gelos, încearcă să te manipuleze, e clar că are tendința asta, spre agresivitate. Dacă știi ce-ți dorești, atragi numai oameni ok. O relație toxică îți consumă energia”.

S-ar putea să o vedem din nou pe micile ecrane

Citește și  Cinci semne ca esti intr-o relatie sanatoasa

Dacă pe partea amoroasă lucrurile se pot îmbunătății, în plan profesional Alexandra Stan nu duce lipsă de proiecte. A primit propuneri din partea mai multor televiziuni, însă artista a refuzat să dea mai multe detalii.„

„Momentan nu am vreun proiect TV, dar am primit niște propuneri și e posibil să accept. Tocmai de aceea, nu pot spune despre ce e vorba”, a mai spus vedeta.

blank