Showbiz, Stiri

Alexandra Stan, cerută iar la export!

Solista Alexandra Stan (25 de ani) şi-a revenit din punct de vedere fizic şi psihic, după bătaia primită anul trecut de la Marcel Prodan, fostul impresar, astfel că a reluat seria concertelor internaţionale, ca în vremurile bune, din dorinţa de a egala şi chiar de a depăşi performanţele înregistrate cu piesele care au făcut-o celebră pe mapamond, precum “Million” şi “Mr. Saxobeat”.

După ce şi-a vindecat rănile fizice şi sufleteşti şi şi-a reglat conturile cu Marcel Prodan, bărbatul care a băgat-o în spital în urma unor lovituri puternice, senzuala artistă Alexandra Stan a revenit cu forţe proaspete pe piaţa muzicală. Interesant este că, deşi a avut o pauză artistică destul de lungă, fanii din străinătate nu au uitat-o, ba chiar i-au trimis pe site- urile de socializare mii de mesaje de încurajare, arătându-şi totodată şi indignarea faţă de faptele impresarului bătăuş.

Şi, pentru a-şi recompensa admiratorii pentru grija purtată, solista a pornit în turneul internaţional Cherry pop, urmând a susţine concerte în Antalya, Cancun, Tokyo şi Osaka. Totodată, Alexandra pregăteşte lansarea unui nou single, “Dance”, pe care l-a înregistrat de curând şi pentru care a realizat o şedinţă foto incendiară, ce-i lasă la vedere tatuajul cu portativ şi note muzicale.

Poate cânta piesa «Mr. Saxobeat»

Cântăreaţa este fericită că, în urma procesului cu Marcel Pavel, a avut câştig de cauză, astfel că şi-a recâştigat dreptul de a interpreta vestitele piese “Million” şi “Mr. Saxobeat”. Pentru că în perioada de refacere solista a avut foarte puţine concerte, acest turneu este mană cerească pentru ea, urmând a reveni în ţară cu aproape 50.000 de euro, suficient cât să se redreseze pe plan financiar.

Alexandra e decisă să nu mai cânte pe datorie, aşa cum s-a întâmplat cu fostul impresar, care îi datora în jur de 40.000 de euro şi care a altoit-o tocmai în momentul în care ea îi ceruse insistent banii munciţi.