Alexandra Stan
Showbiz

Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este și cum arată Darcy Troch, milionarul de care s-a îndrăgostit artista

Deși, cu puțin timp în urmă, Alexandra Stan declara că ezită să intre într-o nouă relație, la doi ani de la divorț, iată că, după câte se pare, artista are un nou iubit, Darcy Troch. De data aceasta, vedeta a ales să păstreze discreția cu privire la povestea ei de dragoste, care durează deja de câteva luni.

Cu toate că ea declara altceva recent, iată că Alexandra Stan are un nou iubit și relația pare să funcționeze. Este vorba despre milionarul Darcy Troch (alias Maxim pe conturile de socializare), care are un business în domeniul imobiliarelor în Spania. Deocamdată, iubirea lor este una la distanță, dar cumva reușesc să-și facă timp unul pentru altul, de vreme ce au fost zăriți împreună în ipostaze romantice inclusiv în Capitală, după cum notează Cancan.ro.

Alexandra Stan

Alexandra Stan are un nou iubit, Darcy Troch. Cine este și cum arată milionarul

Chiar dacă a stat singură doi ani după un divorț amăgitor, fotografiile cu Alexandra Stan și cu noul ei iubit dovedesc că a meritat așteptarea. Darcy Troch (alias Maxim) este un tânăr antreprenor de origine blegiană care vinde case de lux pe coasta Spaniei, în Valencia și Alicante.

Cu toate că artista și noul ei iubit nu au postat fotografii în care apar împreună, conform surselor Cancan, Alexandra Stan a petrecut câteva zile în Costa Blanca recent, chiar în locul unde Darcy are afaceri imobiliare. De altfel, și Alexandra și Darcy au postat fotografii din Altea la Vella, iar într-una dintre pozele urcate pe Facebook de afacerist pare a fi chiar artista.

Deocamdată, povestea lor de dragoste e la început și, din cauza distanței care îi desparte, nu va fi ușor, însă, atunci când e ca o relație să nu funcționeze, depărtarea e cel mai mic impediment, iar Alexandra știe asta, după eșecul în căsnicie.

Alexandra Stan, despre bărbați: „Mă văd ca pe un trofeu, au prejudecăți…”

Din nefericire, căsnicia Alexandrei Stan a durat doar 3 luni, deși artista își făcuse proiecții pe termen lung alături de Emanuel Necatu. Cu ceva timp în urmă, artista mărturisea că, deși simte nevoia unui partener care să o iubească, nu a avut încă norocul să găsească un bărbat potrivit. Cântăreața spune că cei mai mulți pretendenți sunt superficiali și o plac doar pentru că este celebră.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa.„, a declarat Alexandra Stan pentru CanCan.ro.

Tot atunci, artista spunea că își dorește un partener sincer, care să nu fie superficial. Se pare că l-a găsit!

blank