Showbiz, Stiri

Alexandra Stan a facut sute de mii de dolari din bataia incasata

Cantareata Alexandra Stan a facut sute de mii de dolari din bataia incasata. Un impresar din SUA a curtat-o pentru un concert si i-a facut o oferta de nerefuzat

10-marcel2-foto-TELEGRAF_e0244cfc4b

Aparent bataia pe care Alexandra Stan a incasat-o i-a adus numai lucruri bune, faima, reclama gratis si sute de mii de dolari. Dupa intregul scandal mediatizat pana la refuz, Alexandra Stan a fost vazuta si pe plan international, fani din intreaga lumea compatimand-o.

Ideea de a plange in fata tv-ului a fost idee de marketing foarte buna, avand in vedere ca Alexandra Stan a primit o oferta pe care nu avea cum sa o refuze. Aceasta a semnat un contract cu una dintre cele mai mari case de impresariat din SUA. Impresarul a stabilit un tarif urias pentru toti cei care vor s-o contracteze pentru un singur spectacol.

 

Alexandra-Stan

Astfel, aceasta oferta venita ca din „cer”, o claseaza pe cantareata in topul celor mai bine platite artiste romance, conform wowbiz.ro. Practic Alexandra Stan poate sa incaseze intre 50.000 si 75.000 de dolari sau chiar 225.000 de dolari, fie ca este SUA sau alta tara de pe planeta. 

Asa ca Alexandra il cam bate pe fostul ei impresar la acest capitol, fata de pe vremea cand i se ascundeau vedetei sumele reale incasate din concertele ei.

 

blank