Showbiz, Stiri

Alexandra Dinu îl desfiinţează pe Adrian Mutu!

Fosta nevastă crede că fotbalistul este la capătul carierei, exclusiv din vina lui

IMG_8811

Alexandra Dinu a facut recent o serie de declaratii din care reiese ca nu se afla in relatii tocmai bune cu fostul ei sot, Adrian Mutu. Actrita este de parere ca nu se mai poate vorbi despre o cariera in cazul fotbalistului si nici de un viitor stralucit al acestuia in fotbal.

Alexandra Dinu il desfiinteaza pe Adrian Mutu intr-un interviu acordat pentru Ziarul Ring. Actrita este de parere ca Adrian Mutu are un caracter dificil si este neserios, astfel ca n-a mai reusit sa faca nimic notabil in cariera lui in ultimii ani.

“Faptul ca domnul Piturca nu-l cheama pe Adi la Nationala nu inseamna ca el este o victima. Lui ii place sa se victimizeze. Adi nu a plecat de nicaieri strangand mana si lasand loc de bună ziua. Sa spuna «Multumesc pentru ce ati facut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a intamplat niciodata lucrul asta.

El a dat dovada de neseriozitate. Insa nu cred ca eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Cand a plecat de la Fiorentina, a fost in liniste si pace? A mai gasit de atunci o echipa buna? De ce nu-l convoaca Piturca? Pentru ca este el al dracu’? Parerea mea este ca totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru ca Mutu pleacă din cantonament cand are el chef. Normal ca un antrenor, oricine o fi el, nu agreeaza asa ceva. Legile trebuie sa fie aceleasi pentru toti jucatorii. Daca unul isi permite sa plece din cantonament oricand, atunci si ceilalti fotbalisti ar dori sa facă asta si nu ar mai fi disciplina”, declara Alexandra Dinu.