Monden

Alex Velea vrea sa o cupleze pe Cruduta cu Florin Salam

Alex Velea vrea sa o cupleze pe Cruduta cu Florin Salam

blank

Cantaretul Alex Velea isi urmeaza motto-u l”Dragostea se face in minim doi” si pe langa muzica, artistul face si televiziune. Are rol de Cupidon si cupleaza fete cu baieti. Se da deja expert. Pe Daniela Crudu o vede alaturi de Florin Salam.

Alex Velea si-a facut debutul in televiziune si incearca sa gaseasca pretutindeni cupluri perfecte. Artistul detine puterea lui Cupidon si gaseste cu repeziciune jumatatea fetelor singure.Velea considera ca e foarte potrivit pentru tema emisunii sale , mai ales ca in copilarie avea tendinta de a-si cupla prietenii cu prietenele.“As cu­pla-o pe Cruduta cu Salam. Se potrivesc”, declara Cupidon Velea, fara a specifica daca va face si demersurile necesare pentru o posibila relatie de dragoste a celor doi.

Alex Velea si-a gasit deja jumatatea in 2010. S-a casatorit si se declara un barbat fericit si fidel, desi noul job e plin de pericole si ispite la tot pasul. Asistenta sa de platou e nimeni alta, decat Iulia Mladin, Miss Facebook si artista in arta dansului din buric.

 

blank