Featured, Showbiz

Alex Velea și Antonia și-au luat casă nouă

Alex Velea și Antonia s-au mutat în sfârșit în casa mult visată. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri de la noi. Ei au împreună doi copii superbi, Akim și Dominic, care se bucură enorm de noua lor casă. Velea și Antonia nu au reușit până acum să se căsătorească și nu pentru că nu și-ar fi dorit. Din nefericire, ea încă nu a divorțat de fostul ei soț. Tocmai din acest motiv, Antonia încă nu a reușit nici să își boteze copiii.

Frumoasa cântăreață a vorbit într-un interviu recent despre casa pe care și-au luat-o împreună. Vedeta a dat detalii și despre dormitorul lor, locul preferat din casă. Nu doar ea și Velea se bucură de noua lor locuință, ci și cei mici. Akim și Dominic au mult mai mult spațiu unde să se joace și să petreacă timpul.

Alex Velea și Antonia au visat mereu la o casă precum aceasta și sunt fericiți că au reușit să se mute. Cel mai probabil în viitor se vor rezolva toate și în cazul lor. Fanii sunt extrem de nerăbdători să o vadă pe Antonia în rochie de mireasă la brațul lui Alex Velea. Din păcate, va ma trece o perioadă până când o vor vedea din nou pe cântăreață pășind spre altar.

Alex Velea și Antonia s-au mutat
“A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă. E o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat. Dormitorul nostru este cozy, intim, un spațiu în care să ne simțim bine”, a spus Antonia, potrivit viva.ro.

“Foarte bine, ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!”, a mai spus Antonia.