Showbiz, Stiri

Alex Velea și Antonia, relație suspectă

Alex Velea și Antonia, relație suspectă

Alex Velea și AntoniaAlex este căsătorit de ceva timp, iar Antonia destul de proaspăt divorțată. Cei doi stârnesc tot mai multe suspiciuni cum că ar trăi o idilă pe ascuns.

Antonia este o femeie liberă, al naibi de frumoasă și de curtată. Paparazzii au surprins-o în prenzența mai multor bărbați șarmanți și potenți financiar, însă atunci când a fost văzută cu Alex Velea, era evidentă apropierea dintre ei. Surprinzător, cei doi au aproape tot timpul concerte împreună, mai ales în provincie și, evident, caută să fie cazați de fiecare dată la același hotel.

În urmă cu două săptămâni, Alex și Antonia au fost împreună la Iași, acolo unde au fost invitați să susțină câte un recital și, așa cum bănuiți, au stat fix la același hotel. Paparazzii i-au surprins împreună aproape tot timpul, iar cei care erau prin apropiere susțin că nu ar fi exclus ca aceștia să fi împărțit chiar aceeași cameră. Alex, bărbat însurat și la casa lui, evident că dezminte zvonul, spunând că nu îi leagă decât o sinceră și dezinteresată prietenie în scop profesional. Însă, Ana, soția lui, pare de-a dreptul disperată atunci când cineva din cercul de prieteni pomenește de Antonia, ceea ce ne face să credem că ceva, ceva, tot este adevărat din ce se spune. R.E

blank