Weekend cu emotii si bucurie in cuplul Alex Velea si Antonia: ei au decis sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu, lucru considerat de foarte multi crestini ca fiind chiar mai important decat actele incheiate la Ofiterul Starii Civile. Antonia si iubitul ei vor intra deci, în această sâmbata, în biserica şi vor depune jurăminte în faţa preotului. Cei doi se vor logodi, iar după ceremonia lor, vor fi si nasi si le vor pune cununiile pe cap lui DJ Boier Bibescu şi iubitei lui.
 
Alex Velea si Antonia
 
Chiar dacă Antonia nu a divorţat şi este încă nevasta lui Vincenzo Castellano, ea va intra, sâmbăta asta, în biserică şi va merge la altar alături de Alex Velea, tatăl copilului ei. Conform ceremoniei, cei doi îşi vor face promisiuni de căsătorie, vor schimba verighete pe care, conform traditiei logodnei, le vor purta pe mana dreapta. Spre surprindere celor care il stiau doar un nonconformist si atat, Velea a declarat recent la un eveniment :”Doar n-o să trăim în concubinaj toată viaţa!”, a spus artistul, care consideră că Dumnezeu a fost darnic cu el şi i-a oferit tot ce şi-a dorit. “Îl am pe Dominic, o am pe Antonia şi am muzica”, a spus Velea. Imediat după logodna, Alex şi Antonia urmează să-i cunune pe DJ Boier Bibescu şi pe iubita acestuia. Artistul care se insoara, pe numele lui din buletin, Răzvan Bătrânu, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Velea şi este colaborator al tuturor celor de la firma de producţie a lui Smiley. El a fost în spatele multor proiecte muzicale de succes şi a produs piese pentru Puya, Alex Velea, Delia şi Corina. Naşii lui de scenă sunt Smiley şi Don Baxter, care i-au dat numele “Boier Bibescu”.Nunta lui va aduna toată crema muzicii de la noi, iar naşii lor celebri se vor antrena astfel pentru propria lor nunta, pe care o pregatesc dupa ce se va fi incheiat divorţul Antoniei, lucru preconizat pentru  vară. Conform reprezentanţilor bisericii, Antonia şi Velea se pot cununa religios numai după obţinerea unei dispense de la Patriarhie şi a unui divorţ ecumenic. În plus, ar trebui să existe şi un botez ortodox, Antonia fiind catolica. Teoretic, acestea se pot solicita numai după divorţul civil. Antonia şi Vincenzo Castellano se afla în divorţ de mai bine de un an şi chiar dacă s-a pus problema separării pe cale amiabilă, la notar, cantareata nu se grabeşte sa depuna actele.
 
In privinta rigorilor legate de cununia religioasa a lui Alex Velea cu Antonia, lucrurile par sa fie prezentate mai complicate decat sunt in realitate, avand in vedere ca, inca de acum 15 ani, lumea a asistat la o nunta superba intre un catolic si o ortodoxa, este vorba despre cea dintre celebra Andreea Esca si sotul ei de origine franceza, Alexandre Eram. 
Citeste si...
Halle Berry s-a pozat cu sânii goi! Ce bine arată la 51 de ani!