Alex Velea
Showbiz

Alex Velea și Antonia, adevărul din spatele relației perfecte. Cine este mai gelos și de la ce pornesc cel mai des certurile dintre cei doi

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști se bucură de povestea lor de iubire, tabloul familiei lor fiind completat de cei doi băieți, Dominic și Akim, și de fiica Antoniei din prima căsnicie, Maya.

De-a lungul timpului au demonstrat că pot funcționa foarte bine atât pe plan profesional, cât și personal.

Antonia și Alex Velea, un cuplu gelos? Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, așadar nu este de mirare faptul că mereu s-a bucurat de prezența multor pretendenți. Alex Velea a recunoscut că nu este un tip gelos și este conștient de frumusețea partenerei sale, dar a fost suficient de matur încât să nu transforme asta într-un motiv de ceartă.

„Au fost momente delicate la început, când multă lume specula. Se făceau comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a declarat Antonia, pentru unica.ro

La rândul ei, Antonia se simte împlinită lângă Velea și, chiar dacă mai au și momente de gelozie, toate sunt constructive pentru dinamica relației lor.

„Suntem geloși în limita „plăcută”. Aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale. De regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a mai spus artista.

Cum a reușit să o cucerească pe Antonia

„Cred că sufletul meu a cucerit-o, charisma mea, faptul că sunt o persoană amuzantă. În primul rând, sunt o persoană caldă, o persoană cu suflet bun.

Cred că faptul că am înțeles-o și ne-am completat foarte bine a contat extrem de mult în relația noastră. A simțit focul din inima mea care arde mereu și este viu pentru ea.

Încercăm mereu să ne ferim de monotonie și continuăm cu lucrurile simple care ne-au făcut să ne îndrăgostim și mai mult unul de celălalt la începutul relației”, a declarat Alex Velea, pentru Revista Ego.

blank