Conflictul dintre excentrica si intransigenta Iulia Albu si cantaretul nonconformist Alex Velea pare ca nu se mai termina niciodata! Cantaretul nu reuseste sa treaca peste notele slabe primite de la fashion editor si, din cand in cand, o mai taxeaza pe Iulia Albu postand mesaje dure la adresa ei pe facebook.
 
media_142987885623325300
 
Contrele dintre Alex Velea si Iulia Albu se intetesc de la zi la zi. Daca anul trecut, cantaretul a jignit-o pe vedeta dupa ce a fost criticat de aceasta la rubrica ei de la WOWbiz, acum el mai baga inca odata cutitul in rana. Astfel, in noapte de Paste, Velea i-a scris Iuliei pe pagina ei de facebook mesajul “Esti un monstru”! Mai mult, gestul lui a devenit prilej de amuzament printre amicii cantaretului, Velea nesfiindu-se sa le spuna ceea ce a facut, ba chiar fiind mandru postarea in cauza .
 
media_142987887585943700
 
Iulia Albu insa nu pare a intra in jocurile artistului si, amuzata, i-a dat o replica ucigatoare. “Este foarte trist pentru acest personaj, care, totusi, sta langa o femeie care si-a parasit sotul pentru el si i-a daruit si un copil, sa-i trimita mesaje unei alte femei la cinci dimineata, indiferent de context!
 
media_142988725987109100
 
Acum se naste intrebarea: la cine se gandeste Alex Velea cand sta langa Antonia in pat? La… Iulia Albu!!!  In fine, unele mesaje le citesc, pe altele – nu, si nu pentru ca nu mi-as dori asta, ci pentru ca pur si simplu, timpul nu imi permite. In ceea ce il priveste pe Velea, ma poate urmari in fiecare joi seara la rubrica mea “Verdict Iulia Albu” din cadrul emisiunii WOWbiz. Eu, personal, am alte lucruri mai bune de facut la cinci dimineata”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.
 
Citeste si...
Ornela Pasare, nunta mare ca in povesti