Showbiz, Stiri

Alex Velea s-a cuminţit de dragul Antoniei: „Sunt un romantic incurabil, sensibil“

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Braşov, Romanian Music Awards, eveniment la care au luat parte cei mai mari artişti din industria muzicală românească.

velea-antonia

Cei mai intervievaţi cântăreţi au fost, fără doar şi poate, Alex Velea şi Antonia, care nu s-au ferit de nimic, şi-au declarat dragostea în faţa camerelor de filmat şi chiar s-au sărutat în faţa publicului.

Întrebat de reporterii de la WOWbiz cum este în relaţia cu Antonia, Alex Velea a afirmat că se simte împlinit alături de artistă şi că este un romantic incurabil. „Suntem un cuplu fericit, împlinit. Abia aşteptăm copilul, pentru că ni l-am dorit mult. Eu nu sunt bad boy, sunt un romantic incurabil, sensibil. Sunt un băiat normal şi sunt foarte fericit că o să fiu tătic. Abia aştept să mă văd în postura asta şi îl am ca model pe tatăl meu, care m-a crescut bine şi mi-a dat educaţia asta. Îmi doresc un copil sănătos, nu contează sexul. Mie mi-ar plăcea să am trei sau patru copii“, a spus cântăreţul.

Antonia a confirmat cele spuse de Alex Velea, cântăreaţa afirmând că acesta ţine cont de lucrurile care îi plac ei. „E foarte romantic şi ţine cont de lucrurile care-mi plac, până la cel mai mic detaliu. Pentru mine contează mai mult gesturile lui mici, decât să mă ducă în nu ştiu ce vacanţă exotică“, a afirmat Antonia.