Alex Velea susține că cei doi băieți pe care-i are cu Antonia sunt trecuți deja pe numele de Velea, numai că acest lucru nu este adevărat.

”Peste 10-15 ani facem botezul. După ce o să termine Antonia cu divorțul. Și botez și majorat. O să îi botezăm, trebuie. Eu i-am dat în judecată cumva, au numele meu. Deja îi cheamă Velea. Noi trăim în concubinaj. Ne descurcăm”, a declarat Alex Velea recent.

Totuși, Alex Velea pare că s-a grăbit să anunțe acest lucru. În realitate, procesul pe care l-a demarat nu s-a finalizat și prin urmare, Dominic și Ackim poartă încă în acte numele Castellano. Ce-i drept, părinții lor fac demersuri pentru rezolvarea mai rapidă a acestei situații, doar că, totuși, și legile trebuie respectate!

Citeste si...
Iată finaliştii concursului „Te cunosc de undeva!”

Mai mult, Alex a mai primit o lovitură: procesul de divorț e suspendat! Astfel, se pare că Alex a avut dreptate când a spus că probabil peste 10-15 ani se va termina divorțul Antoniei. Ei bine, procesul iubitei sale cu soțul italian, de la notar, a fost suspendat! Potrivit unor surse notariale, acesta se va repune pe rol abia când se va termina ancheta socială de la Napoli, anchetă pentru care încă nu există aprobarea din partea instanței din Italia, pentru a putea fi efectuată! Cu alte cuvinte, Antonia mai are de așteptat până se va pronunța divorțul.