Featured, Showbiz

Alex Velea, despre despartirea de Antonia: „Te rog, nu ma parasi”. Iata cand a declarat acest lucru interpretul

In ultima luna s-a vorbit despre separarea cuplului Antonia – Alex Velea. Cea care a prezis destramarea relatiei a fost vizionara Carmen Harra. Alex si Antonia au un baietel, iar peste o luna asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Invitat la „Teo Show”, Alex Velea a vorbit despre despartirea de partenera sa de viata. Artistul a tinut sa ii dea replica celebrei Carmen Harra. „Mare drama ati bagat in casa noastra doamna. Noi cand am auzit asta, ne-am tot gandit, sa ne despartim, sa nu ne despartim. Si am tot stat sa ne gandim daca sa ne despartim pe loc. Nu stiu daca mi se pare amuzant sau trist ce a zis aceasta doamna. Te iubesc, Antonia! Te rog nu ma parasi!”, a declarat Alex Velea.

Interpretand numerologic dupa data de nastere a celor doi artisti, Carmen Harra considera ca nu li se prevede un viitor impreuna. Chiar daca acum isi jura iubire vesnica si par mai indragostiti ca niciodata, Antonia si Alex Velea se vor desparti, afirma Carmen Harra în urmă cu ceva timp și potrivit acstia, situatia se va complica dupa nasterea celui de-al doilea copil al cuplului.

blank
blank