Showbiz, Stiri

Alex Velea dă semne că nu mai vrea să divorţeze de Ana. Antonia se vede din ce în ce mai rar cu amantul ei

Alex Velea pare că s-a răzgândit în privinţa relaţiei cu Antonia şi a început să o evite. Întâlnirile dintre ei s-au rărit şi telefoane dintre ei, asemenea.

Alex-Velea-sotieS-a vehiculat că între Velea şi Antonia s-a născut un amor nebun, care a dus la destrămarea căsniciilor celor doi. Pe hârtie însă, niciunul nu şi-a schimbat statutul. Ambii sunt căsătoriţi şi nu au făcut mare lucru pentru a deveni liberi, ca să-şi trăiască „marea pasiune”.

Mai mult, cu cât se apropie termenul în care artistul ar urma să depună actele de divorţ la tribunal, după cum s-a vehiculat, cu atât gesturile lui sunt tot mai neaşteptate. Alex Velea a început să-i cam dea cu „ignor” Antoniei, evitând-o cu diverse pretexte.

antoniaPotrivit unui cunoscut de-al artistului de multe ori Antonia îl sună, dar cântăreţul nu vrea să răspundă, nu mai povesteşte de nici o întâlnire cu ea şi singurul moment în care par că cei doi se înţeleg foarte bine este doar pe scenă.

Probabil că până la urmă relaţia lui Alex cu Antonia a fost doar un balon de săpun, bun de spart pentru publicul avid de cancanuri. Între timp, Ana îl aşteaptă răbdătoare pe soţul ei iubit, Alex Velea.

blank