Un bărbat de 40 de ani este internat la Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, după ce a fost împuşcat, vineri dimineaţa, în spate. Agresorul este căutat de poliţişti.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 4.00, în cartierul ieşean Păcureţ. Un bărbat de 40 de ani a fost împuşcat în spate, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat.

„Este vorba despre un Bărbat în vârstă de 40 de ani, de etnie romă, victimă a unei agresiuni prin împuşcare la nivelul hemitoracelui stâng posterior, în cartierul Păcureţ. Clinic prezintă o plagă de aproximativ 8 mm diametru, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic, proiectil, în mediastin, retroaortic cu o fractură de coastă”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Un cetatean de 40 de ani a fost transfertat la Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie, unde urmează să fie operat.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii cred că autorul agresiunii ar fi un alt bărbat 41 de ani, care locuieşte în acelaşi cartier. Acesta nu a fost încă prins.