Showbiz, Stiri

Alertă! Oana Zăvoranu suferă de greţuri şi nu suportă anumite mirosuri!

Şi-a mărit ea silicoanele, dar reacţiile sunt cele ale unei femei gravide…

 media_140016227400305500

In loc sa se bucure ca si-a marit bustul si are silicoane nou-noute, Oana Zavoranu se confrunta de cateva zile cu o situatie absolut neasteptata.

Prezenta ieri seara la lansarea noii colectii Mexton, brandul pe care il reprezinta, Oana Zavoranu i-a pus pe ganduri pe cei din jurul sau, dand semne cum ca ar fi insarcinata. Totul a inceput in braseria unde avea loc prezentarea noii colectii Mexton, un local unde clientii puteau comanda preparate usoare, salate sau platouri reci.

media_140016222422189200

Pana sa inceapa prezentarea, unele dintre persoanele aflate la mese au comandat cate ceva de-ale gurii ca sa-si potoleasca foamea. De cate ori chelnerii treceau insa cu platourile prin fata Oanei, vedeta TV stramba din nas, aratandu-se deranjata de mirosul alimentelor.

Dupa cateva minute, actrita a atras si mai mult atentia asupra sa solicitand sa i se aduca o limonada concentrata, neindulcita si care sa aiba dublul cantitatii de lamaie. Pe buna dreptate, cei din jur au inceput sa se intrebe daca nu cumva problemele Oanei sunt “cu ochi”, simptomele sale semanand perfect cu cele ale unei femei insarcinate.

media_140016253138900300

“Asta i-am spus si eu zilele trecute, cand a intrat in bucatarie si a facut foarte urat cand a simtit miros de mezeluri. O angajata isi facuse un sandvis, iar cand Oana a sesizat mirosul respectiv, pe care eu nu l-am perceput, a gonit-o de langa ea. Nu gasesc o explicatie de ce si de la ce i s-au ascutit simturile asa dintr-o data si, serios, i-am recomandat sa isi ia un test de sarcina. Ca doar toate astea nu sunt de la silicoane?!”, a declarat cea mai buna prietena a Oanei Zavoranu.

Daca este sau nu insarcinata, numai Zavo este in masura sa spuna. Cert este insa ca o eventuala sarcina ar ridica alte semne de intrebare si toata lumea ar vrea sa stie cine este tatal: Tomer, tanarul care a vrut sa se sinucida pentru ea, Razvan, fostul iubit, Lauro Chartrand, regizorul lui Steven Seagal alaturi de care artista a fost surprinsa de catre paparazzii, sau un alt barbat?