Showbiz, Stiri

Alertă! Marina Dina are probleme grave de sănătate

Cu toate astea, îşi pune viaţa în pericol pentru a-şi împlini un vis

Marina

Zilele trecute, Marina Dina declara cu zambetul pe buze ca cea mai mare dorinta a ei este sa devina cat de curand mamica. Ceea ce fosta asistenta TV isi doreste nespus de mult este, insa, interzis de doctorii care cunosc situatia ei medicala.

Marina Dina este dispusa sa isi riste sanatatea pentru a deveni mamica. Nu mai este pentru nimeni un secret ca tanara sufera de afectiuni ale glandei tiroide, iar medicamentatia pe care o ia nu corespunde cu dorinta ei materna.

Marina 9

Din punct de vedere medical, se pare ca sunt sanse destul de mici si riscuri foarte mari pentru ca Marina Dina sa ramana insarcinata. Blonda are probleme cu glanda tiroida, care ii pot pune viata in periocol in cazul in care se grabeste sa devina mama. Doctorii sunt reticenti cu persoanele care sufera de aceasta afectiune, sfatuindu-le pe femei sa aiba mare grija si sa isi controleze medicamentatia si modul de viata inainte de a se inhama la un lucru atat de important. Cu atat mai mult, se prea stie ca Marina are deseori caderi de calciu si nu putine au fost datile cand i s-a facut rau chiar si in public.

Marina 7

Totusi, in ideea in care va accepta sa-si asume acest risc si va face tot posibilul sa ramana insarcinata, Marina Dina va trebui sa faca tratament pe toata perioada sarcinii. Conform surselor medicale, in eventualitatea unei sarcini la o femeie care sufera cu glanda tiroida este necesar ca persoana in cauza sa urmeze un tratament hormonal adecvat. Cu alte cuvinte, daca Marina ramane insarcinata va fi nevoita sa-si injecteze saptamanal, in burta, hormoni si vitamine care sa o ajute sa duca sarcina pana la capat. Ce-i drept nimic nu este imposibil, insa este destul de riscant.

Mariana Luciu 7

De-a lungul vremii, mai multe vedetele autohtone au declarat ca au avut probleme cu sarcina si ca pe toata perioada celor noua luni au facut injectii in burta pentru a tine totul sub control. Printre acestea s-a numarat Simona Patruleasa, Nicoleta Luciu sau Oana Mares.