International, Stiri

Alertă! Încotro se îndreaptă moda selfie?!

Care este cea mai nouă ipostază în care se pozează tinerii

selfie

Un nou trend al modei selfie a inceput sa fie observat pe internet, iar aceasta reprezita un motiv de ingrijorare pentru specialisti, care spun ca tinerii incearca sa incalce toate tabuurile si uita definitia intimitatii.

selfie1

Mai exact, cuplurile de tineri au inceput sa posteze pe internet poze facute imediat dupa sex, adaugand la final tagul #aftersex, potrivit Daily Mail.

In majoritatea pozelor de la aceasta categorie, cuplurile zambesc la camera sau se tin in brate. Cum era de asteptat, astfel de poze au atras numeroase critici, dar si glume din partea altor utilizatori de internet.

Doctorul Chris Chesher, de la Universitatea din Sydney, spune ca fenomenul de “a da din casamai mult decat trebuie se extinde constant, mai ales pe masura ce oamenii folosesc tot mai multe platforme sociale noi.

selfie2

“Facebook este prezent de cativa ani, astfel ca oamenii si-au format deja o idee despre cum ar trebui sa fie si granitele au fost stabilite”, spune specialistul. Chesher considera ca acest comportament este intentionat pentru a incalca toate tabuurile si conventiile sociale. “Este vorba despre a avea control absolut asupra imaginii tale, in comparatie cu altcineva care iti face o poza”, a concluzionat specialistul.