Alertă în Stau Mare, joi după-amiază, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare în arestul poliţiei Satu Mare.

Alertă în Satu Mare. Un bărbat de 30 de ani aflat din decembrie sub arest preventiv într-un dosar de omor, a fost găsit spânzurat. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

Alertă în Satu Mare. Un bărbat a fost găsit spânzurat în arestul poliției

„În cursul acestei zile, la orele 13:25, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest al IPJ Satu Mare au identificat, în camera de arest, un bărbat de 30 de ani, spânzurat„, a anunţat Poliţia Judeţeană Satu Mare.

La fața locului au ajuns poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care fac verificări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Bărbatul se afla în arest preventiv, din 11 decembrie 2020, fiind cercetat într-un dosar penal pentru omor. Acesta este suspecat că alături de fratele său a ucis un bîrbat, în vârstă de 82 de ani.

Cei doi sunt recidiviști și ar fi intrat peste victima lor cu scopul de a o tâlhări. Dar în urma loviturilor aplicate, persoana vătămată a decedat. Se presupune că cei doi suspecți ar fi fost surprinși de victimă pe proprietatea sa, moment în care infractorii s-ar fi speriat și ar fi recurs la agresarea brutală a vârstnicului. Din câte se pare, hoții nu au mai apucat să fure nimic.

De altlfe, tragediile de acest tip sunt tot mai des întâlnite. În urmă cu mai multe zile, un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, spânzurat în grădina casei sale. La locul tragediei a intervenit un echipaj de ambulanță B2 din Beclean, și unul de terapie intensivă mobilă. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face decât să constate decesul.

„Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud. Din primele date, adolescentul era în clasa a 8-a și provenea dintr-o familie dezorganizată, potrivit observatornews.ro

Până la această oră, nu se știe dacă minorul a lăsat un bilet de adio, prin care să-și motiveze gestul extrem.

O familie a avut parte de momente cumplite după ce a primit un mesaj sinistru prin care prietenii fiului lor au anunţat că tânărul vrea să se sinucidă. Bărbatul de 21 a reuşit să se spânzure, însă din fericire familia l-a resuscitat rapid şi în prezent se află sub observaţia medicilor. Familia locuieşte în localitatea Dancu, Județul Iași. Aceasta a avut parte de cel mai mare şoc, luni seara, după ce a fost alertată de un mesaj pe care tânărul l-ar fi lăsat unui grup de prieteni, online. Bărbatul de 21 a reuşit să se spânzure însă din fericire familia l-a fost resuscitat rapid şi în prezent se află sub observaţia medicilor.