Stiri

Al cui posterior e mai mare?

Kristina si Karissa Shannon reusesc sa intoarca privirile la fiecare aparitie a lor, chiar si atunci cand merg la cumparaturi, posterioarele lor reprezentand punctul de atractie.

La 24 de ani, surorile Shannon si-au facut deja un nume in showbiz-ul international, aparitiile lor la show-ul Big Brother, dar si in paginile celebrei reviste Playboy transformandu-le in tinte sigure pentru paparazzi.

In plus, cele doua tinere reusesc sa impresioneze si cu posterioarele lor, cu care se mandresc de fiecare data cand au ocazia. Asa s-a intamplat si la o simpla iesire la cumparaturi, pe care Kristina si Karissa l-au transformat intr-un adevarat spectacol. Imbracate in tinute asemanatoare, formate din fuste mulate si topuri care le acopereau doar sanii, de culoare alba, respectiv gri, tinerele s-au fotografiat in pozitiii provocatoare intr-un cunoscut magazin sub privirea trecatorilor.

Se pare ca surorile vor sa-i faca lui Kim Kardashian concurenta. Au sanse s-o detroneze pe posesoarea celui mai celebru si impunator posterior?

blank