Showbiz, Stiri

Aici s-au împăcat Mihai Chiţu şi soţia, după scandalul cu amanta.

Patru familii de prieteni şi un cadru de vis, din staţiunea montană Măgura, i-au ajutat pe Mihai Chiţu şi pe soţia lui să spere că-şi vor salva căsnicia de şapte ani. Se pare că imaginile în care solistul de la „Vocea României” se săruta cu amanta o lasă rece acum pe Ioana Chiţu.

Cu numai două zile înainte să plece în minivacanţa programată de câteva săptămâni încoace, solistul care a câştigat în decembrie cel de-al treilea sezon de la „Vocea României” a trebuit să-i explice soţiei sale, Ioana, de ce săruta pasional o altă femeie, lunea trecută.

Mihai Chiţu (34 de ani) a demonstrat, însă, că regretă mult aventura cu amanta, căci în acest weekend el şi soţia cu care are o relaţie de 12 ani au petrecut clipe de neuitat în staţiunea Măgura din comuna Moeciu, judeţul Braşov. Click! vă prezintă fotografii în exclusivitate cu cei doi, din „weekendul împăcării”.

„Au venit cu alte patru familii de prieteni. S-au bucurat de vremea frumoasă, au făcut grătare, au stat în curte, s-au relaxat”, a povestit o sursă din apropierea celor doi.