Life, Stiri

Ai parul inchis la culoare? Afla trucurile de machiaj care sa-ti puna in evidenta trasaturile fetei

Ca in orice tip de piele si par, exista anumite reguli si combinatii care trebuie respectate. Parul inchis la culoare, poate varia de la un maro foarte inchis la aluna si caramel, fiecare pigment constitutiv trebuie sa fie analizat si luat in considerare in alegerea produselor cosmetice.

img_1465341_thumbs_600x400_1620461

La toate aceste cerinte se adauga cateva reguli obligatorii, care sunt valabile pentru toate femeile care au parul de culoare inchisa.

Buze

O bruneta este norocoasa, deoarece acesta poate purta o multime de nuante de rujuri pe buze. Pentru a evidentia si mai mult buzele, folositi tonuri luminoase, nuante de rosu profunde, magenta si visiniu.

Fundatie

Texturile grele nu sunt potrivite pentru aceasta culoare a parului. Este mai bine sa folositi roz si bej neutru, incercand sa ascundeti toate imperfectiunile pielii. Evitati efectul de masca!

Obraz

Daca vreti sa aplicati un strop de fard de obraz, atunci alegeti tonurile de caramel si piersici, care sunt potrivite pentru brunete.

Ochii

Ochii sunt o arma puternica de seductie a femeilor si pentru a ii evidentia, folositi nuante in tonuri calde. De la tonuri de pamant albastru sau gri, la mov si bej, sunt potrivite pentru a ilumina ochii. Puteti purta un aspect fumuriu intens pentru seara combinat cu tonuri de gri, bej si negru. In timpul zilei, puteti folosi intotdeauna maro pentru a sublinia genele.

Sprancene

Este foarte important sa pastrati sprancenele conturate si fixate in mod corespunzator. Folositi un creion de sprancene si apoi o ceara pentru sprancene pentru a le mentine perfecte toata ziua.

Feriti-va de anticearcan si iluminator atunci cand aveti pielea inchisa la culoare. Daca aveti ochii verzi, puteti utiliza violet, care va evidentia vizual verdele, si se va concentra pe parul inchis. De asemenea, dermatograf albastru inchis este opţiunea perfecta pentru toate brunetele.