Featured, Life

Ai observat ca iubitul tau este nelinistit in timpul sexului? Vezi 4 griji sexuale pe care si le fac barbatii

Nu doar femeile isi fac griji cu privire la sex. Barbatii pot fi la fel de nesiguri pe ei. Doar ca lor nu le sta in fire sa isi recunoasca vulnerabilitatea.

Sexologul Tracey Cox, autor al mai multor carti despre sex si relatii de cuplu, dezvaluie cele mai mari griji sexuale pe care si le fac barbatii. Le ai si tu?

1. Nu “rezista” suficient de mult
Cea mai mare grija a barbatilor este ca nu vor “rezista” suficient de mult intr-o partida de sex. De cele mai multe ori aceasta problema apare pe fondul filmelor pentru adulti care creeaza impresia ca o partida de sex este la fel de lunga ca un maraton. In realitate, insa, durata medie a unui act sexual in cuplu este de 7 minute.

2. Nu arata bine
Credeai ca doar femeile se tem ca nu arata bine dezbracate. Ei bine, potrivit unui sondaj publicat de Today.com, 63% dintre barbatii participanti au declarat ca ar mai trebui sa slabeasca putin, iar 41% cred ca oamenii ii judeca aspru dupa modul in care arata.

3. Nu vor sa dezamageasca
In stransa legatura cu prima grija, anxietatea performantelor sexuale ii face pe barbati sa se gandeasca daca nu cumva vor fi catalogati drept “amanti slabi”. Partea proasta este ca aceasta grija va conduce la o partida de sex nesatisfacatoare pentru ambii parteneri.

4. Nu au “marimea” potrivita
Atat timp cat barbatii vor avea penis, grija aceasta nu va disparea. Se pare ca ea nu are legatura cu satisfacerea femeii, ci cu competitia intre “masculi”. Ca o statistica, marimea medie a unui penis este de 14 cm si foarte putini sunt cei care nu se incadreaza in medie.

blank