Suferi de hipoacuzie medie sau severa si cauti o solutie prin care sa-ti imbunatatesti auzul? Descopera gama de aparate auditive, pe care o ai la dispozitie si alege cel mai bun dispozitiv medical pentru tine in functie de elementele mentionate in randurile de mai jos.

Este important sa stii la ce trebuie sa fii atent, astfel incat sa iei cea mai buna decizie in acest sens!

Ce tipuri de aparate auditive exista pe piata?

In unctie de modul in care se monteaza, dar si de tehnologia pe baza careia sunt realizate, aparatele auditive se impart in cateva categorii. Poti alege, asadar, dintre urmatoarele variante:

  • aparate intraauriculare – sunt dispozitivele pe care le poti monta direct in ureche si care sunt extem de discrete, oferindu-ti confortul de care ai nevoie atunci cand mergi pe strada sau te afli intr-un cerc de prieteni ori cunostinte. Despre aparatele intraauriculare trebuie sa stii ca functioneaza pe baza de baterii, motiv pentru care trebuie sa fii in permanenta atent la
  • aparate retroauriculare – se numara printre cele mai populare tipuri de dispozitive cand vine vorba despre imbunatatirea auzului. Acestea se monteaza dupa ureche si te ajuta sa amplifici sunetele dimprejurul tau, pentru a putea auzi foarte bine. La fel ca modelele intraauriculare, si cele retroauriculare functioneaza pe baza de baterii;
  • aparate reincarcabile – daca vrei sa pleci la drum lung si vrei sa fii sigur ca te vei putea bucura de aparatul auditiv cat mai multa vreme, modelul reincarcabil este ideal pentru tine. In functie de autonomie, aparatele reincarcabile pot fi folosite chiar si pana la 72 de ore fara intrerupere. Poti utiliza astfel de dispozitive medicale si in mod constant, daca vrei sa nu mai schimbi mereu baterii.

Conteaza brand-ul?

La fel ca in orice al domeniu, si cand vine vorba despre aparatele auditive exista cateva brand-uri care deja sunt foarte cunoscute. Foarte important este sa stii, insa, ca poti indrepta si catre firme care sunt la inceput de drum, dar care iti pot pune la dispozitie dispozitive medicale de calitate, care sa te ajute sa-ti imbunatatesti viata.

Tine cont de sfatul medicului

Atunci cand te confrunti cu probleme auditive, foarte important este sa tii cont de sfatul medicului de specialitate. El iti poate oferi sfaturi pretioase, insa numai dupa un consult detaliat si dupa ce iti face o timpanograma sau o audiograma. Este vorba despre analize specifice profilului ORL, care indica gravitatea bolii de care suferi. Rezultatele obtinute se prezinta sub forma de grafice, iar medicul la care apelezi le poate interpreta foarte usor.

Ce accesorii ai la dispozitie?

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca exista si accesorii moderne, in care merita sa investesti pentru a-ti imbunatati experienta atunci cand porti aparatul auditiv:

  • Smart Connect – este o telecomanda cu Bluetooth foarte discreta, care permite transmiterea apelurilor telefonice catre ambele urechi, fara sa atingi telefonul. Poti utiliza acest accesoriu si pentru a conecta aparatul auditiv la televizor ori alte surse audio;
  • Speech Connect – microfonul are rolul de a transmite, dar si de a amplifica vocile insotitorilor tai, dar si celelalte tipuri de sunete pe care le auzi.

De la WeSound.ro poti comanda numeroase tipuri de dispozitive medicale, care sa te ajute sa bucuri de o viata normala. De la aparate auditive reincarcabile, pana la cele intraauriculare si cele retroauriculare, alaturi de accesorii moderne – pe toate le ai la dispozitie online si le poti citi descrierea, inainte de a te hotari asupra dispozitivului medical potrivit pentru tine!

Date de contact:

E-mail:

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378