Showbiz, Stiri

Ai idee ce poreclă a avut vedeta Andreea Esca în timpul şcolii?!

Află care este slăbiciunea vedetei Pro Tv

Andreea Esca invatatoare
Andreea Esca, alaturi de invatatoarea ei

Andreea Esca, deşi nu s-ar spune, a avut la rândul ei o poreclă în timpul şcolii, primită încă din clasa I. Se pare că porecla i-a dat-o chiar învăţătoarea ei: Piticot.

Andreea Esca priveşte cu dragoste în urmă la fosta ei învăţătoare, pe care o vizitează şi astăzi. Bătrâna profesoară a cucerit-o de la prima înâlnire cu ciorba cu leuştean şi… dulceaţă de cireşe amare.

„Piticot si invatatoarea ei… sau eu alaturi de primul om care a crezut in mine. Intotdeauna am sustinut ca suntem suma intalnirilor importante pe care ni le-a oferit viata, a oamenilor care ne-au incurajat. Pe doamna profesoara Maria Stavar am cunoscut-o cand am implinit 6 ani fix. A fost invatatoarea mea si mi-a devenit imediat o a doua mama ,pentru multi ani de zile. Plecam impreuna la scoala, pentru ca locuiam foarte aproape, si ne intorceam tot impreuna. Mancam la ea ciorba buna cu leustean, dormeam de pranz, faceam lectii, seara la teatru, concerte, tot asa….M-a pus sa invat multe poezii, sa rezolv probleme complicate, sa nu pierd nico piesa de teatru, sa conduc clasa, scoala, sa cant in cor, sa am curaj si sa-i respect pe cei din jur. Iar eu stiu ca de la ea a plecat totul. Dupa mama, ea a fost prima care m-a impins de la spate si mi-a repetat ca sunt buna pentru… si pentru … si pentru, pana am crezut. ii multumesc pentru tot si o iubesc. Astazi am mancat iar impreuna ciorba cu leustean. Si mi-a dat si un borcan cu dulceata de cirese amare. Sunt fericita!”, a scris Andreea Esca în urmă cu câteva minute pe adresa ei de Facebook.

blank